sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

JuhanNussimaa

Sinkkujuhannus. Outo käsite. Maailma auki, ja silti niin yksin. Ei lapsia - vain minä ja maailma rajana. Kuulostaa ihanteelliselta, mutta todellisuus lyö vasten kasvoja torstaina kesken työpäivän: Shit, mulla ei ole mitään paikkaa mihin mennä ja mitä tehdä! Sadekin piiskaa sopivasti maastoa antaen synkän leffafiiliksen. Tunnelma on "täydellinen".

Uskollinen ystävä pelastaa mut viestillään: "Haluatko antaa mulle valtikkaa vielä ennen Jussia, ehkä tykkäisit vähän nussia ?". Kaikki kääntyy kuin taikaiskusta: K saapuu mun luo hiukset nutturalla lähes samalla kun mä olen tullut kotiin puolikkaan työpäivän jälkeen. Silmissä paistaa "Mä vien tänään" -ilme. En valita. En ollenkaan. Loppujen lopuksi, meillä on niin paljon juteltavaa ettei panemisesta edes tule mitään. Tää on näitä kummallisia onnen ja samalla turhautumisen hetkiä: toinen tulee pantavaksi (antavaksi/ottavaksi), ja sitten yhteistä säveltä ja juttua on aina konsertiksi asti. K kerää vaateet päälleen lähes kahden tunnin piehtaroinnin jälkeen, täynnä elämää (ei elämän alkua, tällä kertaa). Vähän suuseksiä molemmin puolin, vaikkakaan ei mitään tajuntaa räjäyttävää. Jussi hakkaa molempien mielissä, K:n takaluukussa on vieläpä kauppareissultaan setti pakasteita, ei hyvä. Aina ei voi voittaa. Miehisyys on tällaisen jälkeen koetuksella, mutta kun ajattelee asiaa vähän enemmän, niin ehkä ei aina tarvitsekaan olla Teräsmies. K:n mies saattaa sitäpaitsi pahoittaa vielä mielensä, jos pakasteet onkin sulaneet kun K ehtii kotiin. Noh, ajatellen - muka miestä lohduttaen - ettei se ole se hänen suurin huolensa..

Tiedätkös, hyvä lukija - joskus vaan seksi on parasta silloin kun seksiä on melkein. Hyvä esimerkki siitä, mitä sitä menettää ollessaan sinkkuna. Tunteet, hellyys ja läheisyys on oikeasti harvinaista herkkua. Voiskohan näitä ostaa jostain??

Taika ja onni jatkuu. Torstaina löydän itseni illalla vielä suvun miesten kanssa rantasaunasta, ihan niinkuin ennen. Rauhan transsi. Parempaa kuin seksi, oikeesti.

Pe aamu. Siirtyminen kavereiden/työkavereiden valtaamalle vuokramökille järven rantaan. Täydellinen nollaus _hyvässä_ seurassa. Vähän liikaa promilleja isojen känninaurujen jälkeen tarkoittaa loppujen lopuksi päätä pirtin pöydässä. 10h sängyssä tekee ihmeitä, ja uudesti syntyneenä uuteen nousuun. Lisää rosvopaistia, soutuveneilyä, saunomista ja uimista. Siitä on suomalainen Jussi tehty. 

Seurueessa kuitenkin mukana muutama pariskunta, niin taas kalvaa takaraivoon se ajatus.. parisuhde olis kiva. Toisaalta, älä ole parisuhteessa tyypin kanssa kenen kanssa on hyvä olla - ole parisuhteessa henkilön kanssa jota ilman et voi tulla toimeen. Sitä odotellessa..

Sunnuntai. Ajo kotiin, pyykkirumbaa, Mintun kans Jussin kertausta ja paljon uutta tirskuttavaa uusien oivallusten äärellä. Kaikesta yksinäisyydestä ja suhteettomuudesta huolimatta pitää lainata aikamme Suurta Artistia: Elämä on ihmisen parasta aikaa!

** Aleksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti