tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kolme kakkoseen, nyt!

Tunne vain vahvistuu entisestään. Mikään ei tunnu miltään, ja paine jonkin mahtavan kokemiseen kasvaa päivä päivältä. Kaikki on vaan tavallista, jopa pitkästyttävää. Pari valopilkkua viime päiviltä kuitenkin on. H2, Ei pelkästään laphalaisen puheensa takia, vaan myös käskystä upottaa heti kättelyssä kolme sormea kakkoseen, nyt heti. Öh, selvä, kun kerran käsketään - ei se multa ole pois. Hämmentävää tyypissä oli, että kaiken romanttisen auringonlaskuun moottoripyöräilyn ja rantakävelyn jälkeen kaiken siveellisyyden alta paljastuikin sm-henkinen hirviö. Loppu hyvin, kaikki hyvin, kun sai jotain extremeä? Ei. Varmasti olisi saanut työntää vaikka henkarinkin hanuriin jos vaan olisin halunnut, ja H2 olisi vaan tykännyt. Ei vaan iskenyt, oikein mikään. Joku "odottelen lomaa alkavaksi" -masennus varmaan. H2 jää varmaan historiaan tyyppinä, joka oli mun elämäni ensimmäinen "yhden illan juttu", toivottavasti myös viimeinen.

Piiloudun moisten tekosyiden taakse, vaikka oikeasti en halua myöntää että kaipaan rakkautta, ja sen mukanaan tuomaa seksiä tunteilla. Onneen ei vaan ole oikotietä, eikä tämä merien kyntäminen auta taatusti asiaa, ainakaan henkisesti. Näin pysyy edes jossain määrin järjissään, saamalla saaden hetkellisen tyydytyksen myös mentaalipuolelle. Muuan kaverini, joka kävi juuri huiman eroprosessin läpi ajautuen lopulta vetämään lääkkeitä masennukseensa analysoi tilanteen hienosti: "Elämässä on pieni hetki jolloin kaikki on hyvin: silloin kun nalli on juuri laukeamassa kotisohvalla pornoa katsoessa." Naurahdin ymmärtävästi. Sain takaisin vakavan tuijotuksen, kaveria loukattuani. Viesti meni perille. Yksinäisyys tekee ihmisen hulluksi.

Paljastusten aika. Mä olen jotenkin mieltynyt L / XL / XXL kokoisiin naisiin. Taustalla on varmaan joku analogia moottoriurheilun historiasta: "Mikä tehoissa hävitään, se Hanskalla paikataan". Lähtökohtaisesti isohko nainen tietää (alitajuisesti ?), että hänen pitää olla äärimmäisen heittäytyvä, teknisesti taitava, äärimmäisen innokas ollakseen mukana markkinavertailussa, kun jaetaan paikkoja luolamiestaistossa pissavehkeiden hankaamiseen. Parhaimmillaan nainen on, kun hän on mestari kaikissa em. ominaisuuksissa. Kookkaammissa naisissa on myös harvemmin mulkkuja, omaan napaan tuijottajia, besserwissereitä tai muuten vaan koppavia yksilöitä. Myös markkinat ovat suuremmat ja "helpommat", kun en havittele 50kg pintaliitäjää maisterin tutkinnolla ja parilla manikyyrillä.

Eilen, mun treenien jälkeen, grillattiin Mintun kanssa ja "moralisoitiin" toisiamme. Parin tunnin mentaaliharjoitus teki hyvää sählytreenien jälkeen. Mintun lähdettyä kotiin laitoin viestin uusvanhalle ystävälleni M2:lle, josko hän haluaisi tulla illalla vielä käymään, vaikka kello hakkaisikin jo lähelle puolta yötä hänen päästyä paikalle. Lupasi tulla tänne (ja täällä).

M2 ansaitsee oman kappaleen. Sinkkuuntumiseni jälkeen isommat haavat nuoltuani sain itseäni niskasta kiinni ja raahasin itseni paikalliseen yökerhoon joitain kuukausia sitten. Ilta päättyi siihen että heräsin viehkeän blondin vierestä paikallisesta lähiöstä pari tuntia nukkuneena. Hän luuli saavansa munaa, ja minä pillua. Loppujen lopuksi koko hankkeesta ei tullut mitään, mun päässä kun pyöri ero niin tuoreena. Noloa kuin Idolsin alkukarsinnat, mutta ymmärrettävää. Sattuneesta syystä ei M2sta sittemmin kuulunut, olinhan jättänyt hänen nuolemaan näppejään, kirjaimellisesti. Pari kolme kuukautta myöhemmin (viime keskiviikkona) sama baari, tiskillä sama naama, M2. Iloinen jälleennäkeminen: baari-ilta yhdessä, jatkot, yhteinen yö ja torstaina samoilla silmillä töihin. M2 on ollut sinkkuna pari vuotta, ja sänkytoiminnan tason katsastettuani voin kyllä ymmärtää miksi. Todella mukava nainen, huumorin kukka kukkii, todella hyvä vartaloa, mutta.. lahnat kuuluu järveen. Toivoin salaa että alkoholilla olisi ollut osuutta asiaan ja mietin pitääkö tätä koittaa uudestaan. Hän kutsuikin itsensä iltakylään, johon vastasin myöntävästi. Sama olo aamuyöstä hänen vilkuttaessaan ulko-ovella: miksi mun piti ottaa lahnan tilaus vastaan? Sormet kyllä tuoksuivat troolarilta, ja lahna hykerteli tyytyväisenä. Minä en. Jälkeenpäin nostin keskusteluissa kissan pöydälle ja kysyin asenneongelmaa. Selitteenä kuulemma että "hän on vain tottunut että seksissä homma menee näin". Rakentavaa ja ystävällistä kritiiikkiä tunti/pari (kyllä, sen voin tällaisestakin aiheesta tehdä rakentavasti ja kohteliaasti, jopa naiselle!) Hetken jo mietin, että tällaisesta koulimattomasta timantista voi kouluttaa vaikka mitä, mutta näin wanha koira ei ehkä opi uusia temppuja. Olkoon, perkele. Laitetaan huono kiertämään.

Tänään olin sopinut iltatreffit pitkänmatkalaisen kanssa, M3 (Pakko kehittää Mintun suosittelema lempinimi-asetelma, eihän näissä pysy muuten hullukaan mukana, shit.). Paljon pahaa elämässään kokenut M3 on kaikesta huolimatta jotenkin viehättävä persoona. Olin pari viikkoa sitten hänen luonaan reilun vuorokauden, hyvällä menestyksellä. Luonne 9-, asenne 8, toteutus 8. Kelvollinen aihio. Arvosanoihin ei tarkennettavaa tämän illankaan jälkeen. Jotenkin luonnollisempaa, kaiken kaikkiaan, tapaaminen kun oli "jo" toinen. Luonne ja huumorintaju on jotain jumalaista, kikateltiin kun pahaiset teinit, jopa todella aroille asioille. Tällainen on jotain extrahyvää siihen normaaliin puurtamiseen, mitä nykytilanne elämässäni myöten antaa, vaikka sisimmässäni itken verta ymmärtäessäni että kaikki voisi loppujen lopuksi olla niin kovin paljon paremminkin..

Minttu herätti mut tänään uuteen ongelmaan: Mun pitää oikeasti valita kenet mä otan, tyrkkyjä kun oli tällekin päivälle kolme: M3, M2 ja K. Kenellekään kirjoittamatta/soittamatta. Joku voisi ajatella ongelman olevan positiivinen, minä en.

** Aleksi

9 kommenttia:

  1. Mun oli hieman vaikea seurata, mikä oli kenenkin säätö kun vaihtuivat tekstin sisällä (vai vaihtuivatko?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä siis mun (Aleksi) henk.koht. viime päivien otantaa kaikki - vai mitä tarkoitit ?

      Poista
  2. siis kaikki oli saman säätöä :) mä pysyin mielestäni kärryillä vaikka olenkin blondi ja samaan syssyyn basisti. Raskasta miehillä. Mutta kuka tää Minttu on? Vaikutta mukavalta.
    -Taru-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu on mun "hengenheimolainen", naapurintyttö. Samassa elämäntilanteessa, jonka kans jaetaan kaikki, IHAN kaikki. Ystävä isolla Y:llä. Two happy singles, yhdessä mutta erikseen :)

      ** Aleksi

      Poista
  3. Hmm... vaikutat miespuoliselta minulta, jossain määrin ainakin. Tosin rupesi sanoinkuvaamattoman paljon ärsyttämään tuo pyöreempien naisten analysointi. Joo, olen kuulemma sairaan hyvä tietyissä asioissa, mutta enpä mä kyllä ole ajatellut että esim. mun suihinottotaito liittyisi mun perseen leveyteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun ollut tarkoitus osaamista rinnastaa kokoon. Mun otannalla olen saanut tällaisen käsityksen, että kookkaampi nainen on nimenomaan rempseä, kainostelematon ja suora. Mutkaton, niin sanoakseni. Tämä hyvin usein kertautuu jälkikäteen pohtiessa seksiin liittyvän mielihyvin määrää, molempia osapuolia ajatellen.

      Kiitos kommentistasi :)

      Poista
    2. Mullekin tämä koko asia jäi korvan taakse... toisaaltaan näin naisena voin jopa yhtyä sun sanomaan, vaikken tällaisia naisia ole kokeillutkaan. Mietin vain myös sitä, että varmasti naisen iällä on myös merkitystä tähän rempseyteen ja siihen että osaa juttuja? Kyllä se vaan niin menee että ikä tuo lisää kokemusta vaikka ainoa kokemus olisi saman miehen kanssa 15vuotta niin kyllä sitä on temppuja oppinut.

      Toit kyllä toivoa tällaisen XXL tyyppisen naisen elämään. Ehkä mäkin saan kellistettyä jonkun vain tällä vetovoimallani, että olen hyvä jutuissa :D
      -Taru-

      Poista
    3. Joku viisas on joskus sanonut että nainen on seksuaalisimmillaan juurikin kolmekymppisenä -fakta perustunee juuri siihen, että on tarpeeksi ikää, mutta ei liikaa. Empatiaa, tasa-arvoa, intohimoa ja kunnioitusta - kaikkea sopivassa suhteessa. Eikä vaihdevuodet kuitenkaan vielä vaivaa :).

      Kyllä sä tiedät ihan hyvin, että kellistät "jutuillasi", etkä pelkästään niillä. Turhaan olet sitäpaitsi vaatimaton :)

      Poista
    4. Kyllä on ihanaa olla 30v... tai hippasen yli :) seuraavaksi jään odottamaan sitten niitä vaihdevuosia ja toivon, että ehdin ennen sitä kellistämään monta saalista verkkoon. Itsekin vietin koko nuoruusaikuusuuteni saman miehen kanssa. Nyt kun tuo verho on heitetty päältäni pois näen kirkkain silmin. Toivottavasti tämä pullukka saa kaadettua usemmankin poikasen.

      Ennen seksiä pitäisi siis esittää uudelle kohteelle CV. Olen tehnyt tätä ja tätä ja tästä olen saanut hyvää palautetta...? Ja jos ulko näkö on liian epämiellyttävä niin mitä sitten?
      -Taru-

      Poista